5 изкуства се обединиха в изложбата ,,Коледен фюжън"

Снимки: Infomreja.bg

Фотография, изобразително изкуство и поезия с автор Любляна Начева и бисероплетене от Галина Трайкова, съпроводени от интерпретации на известни коледни и световни хитове, изпяти и изсвирени от Методи Маврудиев, ознаменуваха вероятно първата по рода си ,,фюжън" изложба в Кюстендил.

Експозицията бе открита във фоайето на кюстендилски драматичен театър по необичаен начин от нейния идеен продуцент Даниел Григоров, а именно чрез звук от вувузела.

Към всяка от своите фотографии или картини, подредени по строго специфичен начин Любляна Начева бе добавила и кратки изречения от нейната поезия, публикувани в книгата й ,,Ангелски реалии."

ГалинаТрайкова пък изненада освен с разкошни цветя, дървета, храсти и букети от мъниста, тел и студен порцелан, така и с миниатюрни произведения, по скоро украшения, представляващи традиционни коледни образи и предмети, а именно ангели, сурвачки, украшения за елха и други.

Заради огромният интерес към изложбата картините и фотографиите на Любляна Начева ще останат във фоайето на кюстендилския театър до Ивановден, докато, за да видят хубостите на ГалинаТрайкова кюстендилци и гости на града ще трябва да побързат, тъй като те ще бъдат представени само до неделя 17. декември включително.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK