Преизбраха Михаела Крумова за председател на Общинския съвет в Кюстендил

Преизбраха Михаела Крумова за председател на ОбС-Кюстендил, снимка: Infomreja.bg

С подкрепата на 26 съветници Михаела Крумова от ГЕРБ и Коалиция "Кюстендил" бе преизбрана за председател на Общинския съвет в Кюстендил. 

Изборът бе таен. Гласуваха общо 32-ма, като в урната имаше и 6 празни плика. Крумова бе единственият номиниран кандидат за поста. Комисията по избора на новия председател бе 5-членна, председателствана от Кирил Станчев. 

"Надявам се с работата си оттук нататък да продължавам да работя за благото на община Кюстендил. Считам, че, за да се развива общината, за да се реализират проектите и инвестиционните намерения, трябва да има добър диалог между общинската администрация, кмета, председателя на Общински съвет, защото с противопоставяне и с междуличностни конфликти и борби нищо не се постига и не е в интерес нито на личността, нито на обществото. Благодаря на всички общински съветници, които са гласували за мен, а и на тези, които не са. Това ме стимулира още повече. Надявам се при следващия избор някой, който не е гласувал за мен сега, да ме подкрепи тогава“, каза пред медии Михаела Крумова. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK