Кюстендилска фирма поема разходите по транспортирането на Криси от Германия

Снимка: Личен архив

19-годишното момиче загина при зверска катастрофа на 1-ви септември

Строителната фирма, в която работи бащата на починалата при зверска катастрофа в Германия - Кристиана Станчова, ще поеме разходите по транспортирането на тялото й.

Това обяви кметът на село Жабокрът – Десислава Стоянова. Именно там до преди няколко месеца е живеела и Криси до заминаването си в Германия.

Община Кюстендил също е изразила готовност да помогне с каквото е необходимо на семейството.

„За пореден път скръбта ни обедини. Жалко е само, че по такъв нелеп начин и толкова млада си отиде нашата Криси. От вчера телефонът ми прегрява от обаждания на хора, които искат да помогнат на семейството. Звъняха ми дори от други градове“, разказа още кметът на почерненото село.

Към момента тялото на Криси все още не е освободено. Когато това стане към Германия ще потегли траурна кола от Кюстендил.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, 19-годишната кюстендилка загина при жестока катастрофа в Германия на 1-ви септември край Неерстед (област Олденбург).

Според немските медии до трагедията се стигнало след жесток сблъсък, при който лекият автомобил с българи изхвърчал от пътя и се забил челно в две дървета.

Вследствие на силния удар колата се запалила и изгоряла.

Кристиана Станчова и 20-годишният български футболист от Монтанско – Денис Деков, загиват на място.

Дни по-рано пък играчът на „Бойчиновци“ пристигнал в Германия, за да види родителите си, който от няколко години работили там.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK