29 са новите случаи на коронавирус през изминалите три дни в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

През почивните дни е починала 90-годишна жена от община Кюстендил

За изминалите три дни – от 15 до 17 януари, новите случаи с коронавирусна инфекция в Кюстендилска област са общо 29. В община Кюстендил новозаразените лица са 25, в Дупница са двама, по един нов случай има в общините Невестино и Рила, информират от Областния кризисен щаб.

Настанени за лечение към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са четирима души. Двама от тях са на кислород и в по-тежко състояние.

В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски 2003“ – град Дупница към този час са хоспитализирани шестима души. Един от пациентите е в по-тежко състояние, останалите са в средно тежко и на кислород.

Към този час 18 лица са хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил. Един от пациентите е интубиран и на интензивно лечение, останалите са в средно тежко състояние.

През почивните дни е починала 90-годишна жена от община Кюстендил. Лицето е имало придружаващи заболявания. Областният кризисен щаб изказва искрени съболезнования на семейството и близките на починалата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK