Кюстендилка наруши заповед за защита от домашно насилие

Снимка: Infomreja.bg

От ОДМВР – Кюстендил, съобщават за кражба на голяма сума пари от къща

Вчера в РУ – Кюстендил, е образувано бързо полицейско производство за нарушаване на издадена заповед за защита от домашно насилие. Задържана е 49-годишна кюстендилка. За случая е уведомен дежурен прокурор.

От пресцентъра на полицията в Кюстендил съобщават още, че вчера е задържан 56-годишен мъж за управление на автомобил след употреба на алкохол. Проверката е извършена малко преди 15.30 ч на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил. Дрегерът е отчел резултат 2.10 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

В РУ – Кюстендил, е заявена кражба на голяма сума пари от къща в с. Багренци. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, по случая е започнато досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.

През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН са гасили 3 пожара в областта. Материални загуби не са допуснати. Оказана е помощ на екип на ЦСМП за пренасяне и съпровождане на пациент от с. Блажиево до здравно заведение, посочват в бюлетина на ОДМВР - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK