Кюстендилка написа писмо до полицията, благодари на инспектор за човещината му

Снимка: Infomreja.bg

Кюстендилката Йорданка Попмилачкова благодари на полицейския инспектор Ивайло Петров.

В писмо до директора на ОДМВР - ст. комисар Е. Стамболийски, кюстендилката казва: „ Позволете ми да Ви поздравя – Вас и Вашите служители, с настъпващия Ваш професионален Празник!

Приемете моите най-сърдечни благопожелания!

Жената сърдечно изказва благодарността на живеещите на ул. „Студен кладенец“ към полицейския инспектор Ивайло Петров – за неговата сърцатост, отговорност и професионализъм.

„В труден момент за една изпаднала в безпомощно състояние жена, изоставена от своите близки. Съседите бяха опитали да потърсят помощ от всички възможни институции, но бяха срещнали стена от безразличие. Последната надежда, макар и слаба, беше полицейският инспектор на кв. „Колуша“. Светкавичната реакция на този достоен мъж принуди и най-големите песимисти и критици да изговарят с уважение името на г-н Петров и мнозина върнаха вярата си в институцията, в която той служи“, разказва Попмилачкова.

Ако пред името на такива полицаи някой напише Професионалист с главна буква, това няма да е правописна грешка, а уважение… Дай, Боже, всекиму!“, завършва писмото си Попмилачкова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g
loading...