Силна и успешна година за каратеките от КК „Дарис“

Снимки: Личен архив

Клубът навърши 11 години от създаването си

КК „Дарис“ проведе коледни тържества на групите по карате в Кюстендил и София, където бяха отчетени и резултатите за изминалата година. По традиция тържествата са свързани и с отбелязване рождения ден на клуба, който на 12.11.2019г. навърши 11 години.

Тази година беше една много успешна година за КК „Дарис“, с много участие в състезания и лагери. Най-добрия състезател на клуба е Тодор Настев, който стана 3-ти на Световната младежка лига в Кипър, зае и 7-о място на световното първенство в Чили и 7-о място на Европейското първенство в Дания. Той в момента е и номер 10 в световната ранглиста при младежите. Също така беше избран и за спортист номер 2 на град Кюстендил за 2019г.

Благодарности на всички трениращи, състезатели, родители, приятели на клуба и най-важните хора треньорите на клуба, без които тези успехи биха били немислими. В София това са Борислава Ганева, Пламен Кирилов, Димитър Димитров, в Кюстендил -  Явор Начев, Лилия Георгиева и Цветомира Йорданова.

Пожелаваме си за следващата година, да бъде по успешна, да бъдем здрави. Весели празници на всички“, заяви Борислав Иванов, председател и главен треньор КК „Дарис“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK