Награда за седмокласниците от Трето ОУ – Гоце Делчев

Снимки: Трето ОУ

Тази година седмокласниците от иновативното Трето основно училище в Гоце Делчев получиха свидетелствата си за завършено основно образование по нетрадиционен начин. Церемонията  се състоя в Античния театър в Пловдив – Европейска столица на културата 2019 г.

Свидетелствата бяха поставени в специално изработени папки с логото на училището.Учениците с успех отличен 6,00 от трите години на обучение получиха плакети.

Г-жа Халачева – директор на училището, лично връчи свидетелствата за завършено основно образование на седмокласниците, като им пожела здраве и много бъдещи успехи. Директорът отправи призив към учениците да продължават да обичат родината си,  да се гордеят със своето основно училище и да издигат авторитета му. Г-жа Халачева  ги увери, че за тях вратите на Трето ОУ „Братя Миладинови“ винаги ще бъдат отворени, а учителите ще останат техни приятели.

По време на двудневното си посещение в древен Пловдив учениците  имаха възможността да се разходят из Европейската столица на културата, да посетят Римския стадион, паметника „Съединението на България 1885“, да разгледат изложбата „Преоткритият свят на Стара Европа“ в Археологическия музей.

На следващия ден възпитаниците на Трето ОУ посетиха Музея на авиацията, където се запознаха с интересни факти от авиационната история на България и  се снимаха за спомен пред изложените летателни машини.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK