Кюстендилец намери габърче в суха паста, едва не го погълна

Снимка: Infomreja.bg

Кюстендилецът Емил Динев намери днес габърче в суха паста и едва не го погълна. Самият той подаде сигнал до ИНФОМРЕЖА с молба за по-голяма бдителност от страна на хората. 

„Вчера изядох една от сухите пасти. Днес обаче на закуска отворих друга и изведнъж усетих нещо в устата си. Първоначално помислих, че е орех. Добре, че не преглътнах. Изплюх хапката и видях за какво става въпрос. Потресен и възмутен съм. Това беше габърче, което можеше да ми разкъса хранопровода или да ми се забие в червата“, казва още Емил Динев.

Той закупил опаковка от сухи басти, които били 12 на брой, от голяма търговска верига в Кюстендил.

„Не зная дали пазя още бележката, защото ги купих в сряда. Представете си, ако някое дете беше погълнало това нещо какво щеше да стане. Добре, че се случи на мен“, продължава разказа си Емил.

За кутията с 12 сухи пасти той платил малко над 1.90 лв. Това обаче можело да струва живота на него и близките му. Кюстендилецът е категоричен, че повече не би се върнал да пазарува във въпросния търговски обект. 

„Кой е виновен не зная. Но трябва да се внимава. Това е твърде опасно. Всеки заплаща за нещо, като очаква да получи и качество. Не пирони или габърчета, както в моя случай“, казва още пред ИНФОМРЕЖА, Динев.

Той самият не смята да си търси правата. Единствената му цел е да предотврати подобни случаи и с други хора. 

„Търговията е важна, но най-важно е здравето на хората. Не бива да се отнасяме безотговорно“, категоричен е кюстендилецът.

 

Кюстендилецът Емил Динев намери габърче в суха паста, снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

fen22:23 - 15.07.2016
Абе глупак търговската верига да не го е завряла в сухата паста това кабарче бре.Проблема е в производителя не в търговеца бе!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK