Кюстендилци сред призьорите по спортен бридж „Дни на плодородието’2011”

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

За поредна година кюстендилската двойка по спортен бридж в състав: Велимир Несторов - д-р Димитър Стоянов се класира втора на Националния турнир „Дни на плодородието’2011”. Организатор на проявата е клуб „Велбъжд” с председател Валери Йовчев. Съдействие оказаха Община Кюстендил и хотелски комплекс „Рай” /село Жиленци/.

За втори пореден път в Кюстендил се събраха най-добрите състезатели по спортен бридж от страната в Националния турнир „Дни на плодородието’2011”. Участниците бяха поздравени от кмета Петър Паунов, кандидат за втори мандат. Тридневното състезание излъчи призьорите в двойковия и отборния турнир.

Победители в двойковия турнир станаха плевенчаните Олег Петракиев – Вене Венев, а на 3-то място се класира двойката Йордан Петров – Цветан Петров от Перник.

Отборен победител стана съставът на ВКРЕ /Перник/ - Румен Кованджийски, Капка Виденова, Владислав Спасов и Емануил Врангов. Втори е отборът на „Интер” – Антон Андонов, Лъчезар Пейчев, Станчо Иванов и Маринчо Маринов.

На 3-то място се класира смесения отбор „Велбъжд” - „Плевен” в чиито състав са кюстендилците: Борислав Кръстев – Иво Велков, които получиха и приз за най-добре представила се двойка по спортен бридж от домакините. 

 

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK