Млади възрожденци получиха членски карти от почетния гражданин на Кюстендил Румен Манов (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Най-новите членове на създадените клубове „Млад възрожденец” в Кюстендил получиха своите членски карти и подаръци, връчени им лично от почетния гражданин на Кюстендил, историкът Румен Манов.

Проявата бе част от празненствата, посветени на 180-годишнината от рождението на Васил Левски.

В двора на Дома на учителя ученици от кюстендилски училища рецитира, пяха и четоха есета, посветени на Апостола. Директорът на РИМ – Кюстендил Валентин Дебочички връчи на Румен Манов свидетелство за дарение, а патриотичната тематика, съпътстваща цялостната програма определено повдигна духа на присъстващите.

Събитието уважи с присъствие зам.-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев. Като част от проявата бе и изложба с фотографии от посещенията на различни места, свързани с Васил Левски в страната и извън нея, представена от читалище „Асклепион“.

Най-много вълнения и емоции предизвикаха най-малките членове на клуб „Млад възрожденец”, създаден в Детска градина „Славейче”, както и възрожденските и народни песни, изпълнени от група „Глагорец“ при ОУ „Проф. Марин Дринов“ с ръководител Димитрина Стоичкова. 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK