Кюстендил и Дупница домакинстват на олимпиади от областни кръгове

Снимка: Infomreja.bg

По информация на Регионално управление на образованието – Кюстендил на 24 и 25 февруари в Кюстендил и Дупница ще се проведат областни кръгове по няколко олимпиади.

На 24. февруари /събота/ от 9.00 часа ще се проведе областният кръг на олимпиадата по "Знам и мога" за ученици от IV клас. Училища-домакини са СУ "Св. П. Хилендарски" - Дупница и ОУ "Св. П. Хилендарски" - Кюстендил. На същия ден отново от 9.00 часа ще се проведе областният кръг на олимпиадата по история и цивилизация с училища-домакини ОУ "Хр. Павлович" - Дупница и ОУ "Проф. М. Дринов" – Кюстендил, а от 14.00 часа стартира областният кръг на олимпиадата по астрономия. Училище-домакин е ОУ "Даскал Димитри" - Кюстендил.

На 25. февруари /неделя/ от 9.00 часа ще се проведе областният кръг на олимпиадата по биология и здравно образование. Училища-домакини са ОУ "Н. Рилски" - Дупница и ПГИМ "Йордан Захариев" - Кюстендил. От на същия ден 14.00 часа стартира областният кръг на олимпиадата по география и икономика. Училища-домакини - ОУ "Евлоги Георгиев" - Дупница и ПГТ "Н. Й. Вапцаров" - Кюстендил.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK