Кюстендил домакинства на дискусионна вечер на тема „Контрол на теглото”

Снимка: Infomreja.bg

В дните от 27. до 29. май 2018 година в Кюстендил се проведе Здравно ЕКСПО с участието на квалифицирани лекари и доброволни сътрудници. Над 400 жени, мъже и тийнейджъри  си направиха измервания на здравни показатели като ръст, тегло, обем на белите дробове, кръвна захар, пулс и процент на кислород в кръвта, костна плътност за жени и др.

Радващо е, че резултатите показват по-добър здравен статус на гражданите на град Кюстендил в сравнение с редица други региони на страната.

Участниците имаха възможност да попълнят анкета за следващи мероприятия на различни теми. Резултатите от нея определят като приоритетни за хората „Контрол на стреса” и „Контрол на теглото”.

В резултат на това, на 21. юни 2018 година от 18.00 часа в залата на Килийното училище ще се проведе дискусионна вечер на тема „Контрол на теглото” с участието на д-р Герасимова – лекар-физиотерапевт от болница „Света Анна” София.

Срещата ще включва кратка теоретична част и повече време за въпроси,  споделяне на личен практичен опит по темата, дегустация на здравословни храни, някои измервания, а входа ще бъде свободен.

Организира Фондация АДРА България със съдействието на Община Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK