24 докладни записки разглеждат съветниците в Кюстендил на предстоящата сесия

Снимка: Infomreja.bg, архив

На 26. април 2018 г. от 14:00 ч. /четвъртък / в Заседателната зала на Община Кюстендил, ще се проведе 32-то заседание на Общински съвет – Кюстендил.

В проекта на Дневния ред са включени 24 докладни записки от кмета на Общината Петър Паунов и общински съветници.

Това съобщи председателят на Общински съвет - Кюстендил, Михаела Крумова.

Сред предоставените докладни има, Удостояване със званието „Почетен гражданин на град Кюстендил” на генерал-майор Константин Ламбринов, приемане на Общинска програма за закрила на детето на Община Кюстендил за 2018 г. с неразделна част от нея мерки за закрила на деца с изявени дарби.

Ще бъде разгледан отчета на изпълнението на дейностите по Програма за развитие на туризма в Община Кюстендил през 2017 година и проект на Програма за развитие на туризма в Община Кюстендил през 2018 година. Заложено е и приемане на финансовия отчет за общинското търговско дружество “Хигия” ЕООД гр. Кюстендил  за 2017 г. и освобождаване от отговорност на управителя на дружеството и информация за дейността и годишния отчет за 2017 година на търговското дружество със 100% общинско участие.

Съветниците решават относно трансформиране на целевата субсидия за капиталови разходи на Община Кюстендил за 2018 г. в целеви трансфер за неотложни текущи ремонти на улична мрежа.

Ще бъдат разгледани и предложения относно финансово подпомагане по остри здравословни и социални причини на жители от Община Кюстендил.

Сред докладните има разпореждане с имоти - частна общинска собственост, трансгранично сътрудничество по Съвместно кандидатстване с проектно предложения и други.

Утвърден е и графикът на Постоянните комисии към Общински съвет – Кюстендил, които ще работят на 23. и 24. април 2018 г.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK