Кюстендил домакин на четвъртия конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Снимка: Infomreja.bg

Четвъртият конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм от 26 до 28 септември т.г. в Кюстендил продължава традицията да бъде секторна платформа, която събира на едно място инвеститори, експерти, организации, туроператори и общини, културни и образователни институции, работещи в и за сферата на СПА индустрията и СПА услугите.

Предстоящият форум на тема: „Иновации и развитие на българските СПА дестинации. Проблеми пред общините и бизнеса” се провежда с партньорството на Министерство на туризма и Община Кюстендил.

Сред неговите цели е не само запознаване на участниците с последните иновации и тенденции в СПА и уелнес бизнеса.

Лекторите в отделните панели на конгреса ще представят различни гледни точки към СПА индустрията като един от най-успешните и специфичните видове туризъм днес, който обединява природните и минералните ресурси, здравословното хранене, физическата активност, духовните практики в името на най-силния терапевтичен ефект върху здравето, философията и самочувствието на съвременния човек.

След успешните конгреси на БСБСПА в Поморие, Хисаря, Сандански, кк „Св. св. Константин и Елена” – Варна, Кюстендил очаква след броени дни десетки български и чуждестранни участници като туристическа дестинация, която привлича с история, култура и природа, обединени около уникални качества на минералните води на прочутия Град на изворите.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK