Сиди от ВМРО: Македония, Мизия и Тракия са земите на Майка България

Снимка: ВМРО

Време е историческата несправедливост да бъде възстановена, казва още Сиди

В деня на Западните покрайнини България наложи вето на сърбоманската омраза в Скопие! Време е Заев и компания, както и техните господари в Белград, да проумеят, че колелото на историята се върти! Тези емоционални думи написа късно снощи във "Фейсбук" депутатът от ВМРО Александър Сиди по повод наложеното от страната ни вето за предстоящите преговори за членство на Северна Македония в ЕС.

Припомняме, че след поредица провокации от политиците в Македония заместник министър-председателят по обществен ред и сигурността, министър на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов категорично показа, че няма да допусне страната ни да направи компромис с историята и националните ни герои.

Преди дни той излезе с позиция, в която се изброяват точно и конкретно нещата, с които ние няма да се примирим, а ден по-късно народните представители от ВМРО прочетоха и дукларация в парламента.

България е регионална сила, продължава още Сиди в поста и допълва:

„Време е историческата несправедливост да бъде възстановена! България няма да предаде своя национален интерес! България няма да предаде своята Македония! България няма да предаде своята история и език!“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK