Кирил Котев: Община Сандански трябва да бъде по-добро място за живот и работа!

Кирил Котев, снимки: Личен архив

Депутатът Кирил Котев е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Сандански на предстоящите местни избори на 25 октомври. Кирил Котев е роден на 15 януари 1981 г. в град Сандански, по професия икономист. Женен, с две деца. 

 

Кой е Кирил Котев?

 

Човек роден, израснал, учил и работил в любимия ни град Сандански. С надежди за настоящето на своя град и с убеденост за по-добро бъдеще, което очаква жителите на община Сандански. Човек, изпълнен с вяра, че ще успее да обедини стремежите и знанията на всеки  мислещ човек от общината, за да се подобри жизненият стандарт в града, като се създадат условия за по-добро качество на живот и създаване на благоприятна среда за развиване на бизнес в общината. Вярващ в желанието и готовността на хората за промяна. С чиято подкрепа да върнем отнетите ни надежди за по-справедлвива действителност.

 

Кое Ви мотивира да се кандидатирате за кмет?

 

Желанието и положителната нагласа на хората за промяна. Сигурен съм, че това е напълно постижимо. Казвам го като баща на две прекрасни деца, които искам да имат своето щастливо детство и бъдеще  в града ни. Да работя за това - ние и децата ни да живеем и работим не в друга община, а в нашта. Искам да извървя заедно с всички жителите стъпка по стъпка пътя към промяната, да си дадем шанс за един по-добър и спокоен живот. 

 

Не смятате ли, че хората в Сандански вече твърде много са лъгани и са склонни към крайно недоверие? 
 

За съжаление все повече губим вярата за по-добър живот, но съм убеден, че българинът, макар и уморен от лъжи, вярва и е готов да се бори за едно по-добро бъдеще за своите деца. А в моята програма ще бъде обърнато специално внимание за бъдещето реализиране, задържане и връщане на младите хора на територията на общината.

 

С какво община Сандански ще се промени?

 

Общината ще промени коренно отношението си към хората, идеята е в основата да бъде човекът. Колективното виждане на общността за бъдещото развитие на общината представлява желанието и възможността на всеки от нас да бъде част от този процес. Един град се създава на базата на своята общност, всъщност думата община произлиза точно от думата общност!

 

Каква е дългосрочната Ви визия за развитието на община Сандански?

 

Общината, съдействайки за осигуряването на финансов ресурс, чрез еврофондовета, може и трябва да работи за това, местните хора да бъдат основните инвеститори. Да реализира различни инициативи с цел създаване на заетост на младежите от общината, които сега завършват своето образование и нямат трудов стаж. Да създаде условия за привличане на такива инвеститори, които не идват тук да търсят евтина работна ръка, а качествена и можеща, добре платена с добри условия на труд. Да мотивира настоящите инвеститори за откриване на нови реални работни места за хора с потенциал, с мисъл и с желание за промяна и развитие. Според мен е недопустимо в индустриалната зона на града все още да има неуточнени адреси, дори на фирми, осигуряващи заетост на стотици местни жители. Ще гарантираме равен достъп до обществените поръчки за всички фирми от региона.

 

Кое ви прави различен от другите кандидат-кметове на град Сандански?

 

Ще оставя на мислещия човек да направи тези разлики, това е негово право.

 

Какво си пожелавате през следващия месец?

 

Пожелавам си нескрита радост от променени погледи, в които вярата и самочувствието на хората отново са се завърнали.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK