Кирил Калфин: Ще работим за категорична победа на изборите

снимки: infomreja.bg

Политическа партия ГЕРБ ще работи за категорична победа на предстоящите парламентарни избори на 5 октомври, заяви водачът на листата в Кюстендил Кирил Калфин. Той увери, че партията ще се бори за най-много депутатски места в региона.

„Ние ще водим позитивна политическа кампания, както е било винаги. Ще покажем какво сме направили и какво смятаме да направим. Мисля, че хората вече ни вярват, защото това, което сме обещали, сме го направили и то е видно. Това са детските площадки, велоалеите, реставрацията на „Езерата“ в района на автогарата и много други неща. Трябва да направим така, че да се гордеем, че сме от Кюстендилска област", подчерта Калфин.

Той обеща, че проектите, които вече са стартирали в региона ще бъдат завършени. „Не можем да оставим селата и градовете разорани, ние не сме разрушители, ние градим и искаме това да продължава“, коментира той.

Сред приоритетите на ГЕРБ е изграждането на коридор №8.

Калфин допълни, че вече има уверение за успешното финализиране на този проект. "Вече вървят преговори и за създаването на автозавод в Дупница", каза още кандидат-депутатът.

По думите му при предишното правителство подобни инвестиции са били стопирани.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK