Кирил Добрев: Борисов изпусна козите

Снимка: Infomreja.bg

Добрев каза, че ще се кандидатира за лидер на БСП

Тъжно ми е за премиера, поставен е в изключително деликатна ситуация - отстрани изглежда, че е изпуснал козите. Това заяви в интервю за БиТиВи Кирил Добрев.

Живеем в динамични политически времена, а Добрев не си е представял, че можем да стигнем тук. Безпрецедентни записи, снимки, пачки с пари, златни кюлчета - имам чувството, че сме в Сицилия през 70-те, изтъкна той.

Страхът от служебен кабинет го спасява. Оставката на премиера Бойко Борисов е неизбежна и нещо, което може да спаси имиджа на страната и на нашата конкурентна партия - ГЕРБ, отбеляза Добрев.

Трябва да успокоим обстановката, тъй като недоволството нараства към всеки изминал ден. Напрежението в хората е огромно, предупреди той.

Псуването по ГЕРБ е най-голямо от 10 години насам, посочи Кирил Добрев и допълни, че БСП не е нарочена за скандала с премиера.

 

КОМЕНТАРИ

Венко20:26 - 21.06.2020
Държавата се грижи да му осигури вода за ВЕЦ Топлика и пак е недоволен. Държавно предприятие " Напоителни системи" клон Гоце Делчев вместо да осигури вода за поливане на земеделците , я насочва за централата. Всички саваци са бетонирани, за да не поливат арендаторите.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK