Петото издание на София филм фест гостува в Кюстендил

Снимка: Община Кюстендил

И през това лято кюстендилци и гостите на града ще имат възможността да се насладят на изключителната програма, която 5-то издание на София филм фест в Кюстендил предлага за тях. От 11 август до 2 септември на площад “Велбъжд”- Арката всички киномани в 6 прекрасни летни вечери ще могат да се докоснат до специално подбрани за тях филми.

Програмата тази година стартира с „Белгийският крал“, продукция на Белгия-Холандия-България. Прожекцията е от 21.00 на 11-ти август /петък/, а филмът ще бъде представен от Стефан Китанов и певиците-актриси Екатерина Ангелова и Ваня Вакари.

В програмата на София филм фест в Кюстендил са включени интересни заглавия, сред които „Непознатото момиче“, „Лудетини“, „Кучета“, „Франц“, „Императорът“, „Рай“, „Най-щастливият ден в живота на Оли Маки“, „Аз, Даниел Блейк“, „Другата страна на надеждата“, „Слава“ и „Пеле: раждането на една легенда“.

Входът за прожекциите е свободен, а при лошо време ще се използва голямата зала на кюстендилското централно читалище „Братство – 1869“. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK