Кемперчета се събраха за купон и релакс в хижа „Попови ливади" край Гоце Делчев

Снимка: Личен архив

Два дни купон и релакс си подариха в хижа „Попови ливади“, която е на прекрасното семейство от Гоце Делчев Димитър и Ели Пирнареви, голяма група богати мъже и дами с различни професии, обединени в социалната мрежа в групата „Кемперче“.

Организатор на приказното пътешествие на кемперчетата бе неврокопският доктор по дентална медицина Здравко Марин. Групата организира ваканцията си  чрез социалните мрежи.

Членове на групата „Кемперчета“ са предимно собственици или наематели на луксозни къщи на колела /мото каравани-кемпери /, които са вече хит и в България. Така още в събота групата в най-силния дъжд кацна в хижа „Попови ливади“ с една дузина кемпери, с които пристигна от местността Рупите.

Някой от тях на организираната от д-р Марин ваканция се видяха за първи път на живо и веднага се сприятелиха и начертаха планове за нови организирани ваканци с кемпери на диви места, прекрасна природа, исторически забележителности –лукс без дрес код и режим, без часовник и ограничения.

Всички обаче останаха изключително доволни от невероятното и топло  посрещане на собствениците на хижата, от красивата природа и вкусните гозби, които им приготви и сервира в механата семейството хижари.

Още след седмица-две отново да се върнат в хижа „Попови ливади“ и тя да стане тяхно любимо място и през зимата, обещаха „Кемпърчетата“ на д-р Здравко Марин, които не пропуснаха да благодарят за уюта, топлината, вкусните гозби и сърдечното посрещане на него самия и най-вече на Ели и Димитър Пирнареви.

„Този вид туризъм започва  да става много популярен в България. Вече втора година при нас отсядат туристи с кемпъри, като миналата година при нас почиваха френски туристи с над 20 кемпъра. В момента заради новата тендеция правим отлично оборудван голям паркинг за кемпъри с осветление и всички екстри, защото от сега за следващата година имаме заявки за ваканции на български и чуждестранни туристи с такъв вид превозни средства“, сподели за ИНФОМРЕЖА управителят на хижа „Попови ливади“ Димитър Пирнарев.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK