Катерина Янчева отпразнува имения си ден със стилно парти в Кюстендил

снимка: личен архив

На 24 ноември председателят на социалистите в Кюстендил Катерина Янчева чества деня на своя небесен покровител Света великомъченица Екатерина.

Янчева събра семейството си и най-близките си приятели на специално организиран коктейл, за да ги почерпи. От своя страна те не изневериха на традицията и подготвиха специална изненада за Катя.

„Според българската традиционна култура денят на Св. Екатерина се почита против болести, за това искам да пожелая на всички да бъдат здрави и да вярват”, каза Катерина Янчева и допълни, че на хубави празници като днешния всички се сещаме за християнските ценности, но иначе в ежедневието забравяме за тези добродетели и отношението ни към тях далеч не е това, което би трябвало да бъде.

 

КОМЕНТАРИ

klklklk21:56 - 25.11.2014
otvrat selqnduri grozni prosti dolni samo Lilqna kebab4eto im lipsva interesno kade se e zatrila qvno ne e imalo koi da i gleda izcgadieto i zatova lipava
65621:54 - 24.11.2014
ха-ха-ха
55519:18 - 24.11.2014
Много хубава снимка Орел рак и щука .Един си играе на телефона .човека с черната шапка е дрогиран нащта се хили като %%%%№_/:=%"+?Някакъв портрет с начервени устни отзад Много хубава снимка
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK