Катерина Мутафчиева и Петър Коемджиев поемат пощата в Сатовча

снимка: БГНЕС

Катерина Мутафчиева е новият началник на пощенския клон в с. Сатовча, а новоназначеният пощальон е Петър Коемджиев, научи ИНФОМРЕЖА. 

И двамата са назначени днес от "Български пощи" АД след разглеждане на постъпилите документи на кандидатите. При обсъждането им и назначаването на новия ръководен екип в сатовчанския клон са участвали и пощенските синдикати.

И двете кандидатури - на Катерина Мутафчиева и на пощальона Петър Коемджиев, са били предложени и подкрепени от общинското ръководство на БСП в Сатовча.

До пълната подмяна на служителите в пощенския клон в Сатовча се стигна след уволнението на досегашната началничка Невена Маринска и бившия пощальон Светлозар Юсев заради аферата с откраднатите пари за пенсии на възрастни хора от селата Крибул, Осина и Фъргово, за неотчитане на платените от пенсионерите на пощальона Юсев такси за ток, вода и телефон, както и установената липса на 5 500 лева от касата на началника на пощенската станция Невена Маринска.

Маринска е признала пред ревизорите, че с въпросната сума услужила на колегата от пощата в Плетена да се отчете, която той впоследствие възстановил. 

Голяма част от откраднатите пенсии също са възстановени на ужилените възрастни хора. Хората от Сатовча и прилежащите села се надяват новият пощенски тандем да е успешен и отговорен и да не допуска финансови злоупотреби.

 

КОМЕНТАРИ

фен17:02 - 19.06.2014
Само така пълна промяна във всички пощи.
до до21:39 - 18.06.2014
Кристина дължи протекцията на МАМА и на един съдия изпълнител от ДПС.
Апостола14:27 - 18.06.2014
Браво много се радвам. Само незнам докога и колко ще издьржат.В тази скапана дьржава всичко е един пълен бърдак с мошенници и неоформени идиоти.Бог да ни пази от такива разбойници.Бог да пази България.Амин
22213:40 - 18.06.2014
Двойни игри разиграха и този път ДПС и БСП пуснаха по няколко комплекта предложения за да замажат протекциите .

FACEBOOK