Катастрофиралият в Кресненското дефиле 21-годишен шофьор е в реанимация

снимки: infomreja.bg

Пострадалият при днешната катастрофа в района на Кресненското дефиле е настанен в отделението по реанимация на МБАЛ - Благоевград, състоянието му е тежко.

21-годишният Л.Д. от град Симитли, който предизвика пътния инцидент днес по обяд, е транспортиран към 14.30 ч. за благоевградската болнца на командно дишане, с множество фрактури по цялото тяло и разкъсвания на вътрешни органи. 

Инцидентът стана малко след 12 ч. на главен път Е-79 в началото на Кресненското дефиле. Сблъскали са се челно две леки коли с благоевградска регистрация. Излизащият от дефилето в посока Симитли шофьор на автомобил „Рено Клио" не успял да вземе десен завой, в резултат на което се ударил челно в движещия се в насрещното платно автомобил "Рено Сценик".

При катастрофата е ударен леко и трети автомобил – „Форд“ със софийска регистрация. Водачът на форда не могъл да избегне сблъсъка поради навлязлото в платното му „Рено Клио“.

Ранен при пътния инцидент е само водачът на "Рено Клио".

Причините за тежкото пътно-транспортно произшествие се изясняват.

 

КОМЕНТАРИ

Даниела15:31 - 09.12.2011
Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Добре, че виновникът за това меле е наранил само себе си и толкова да се е уплашил, че до живот не седне зад волана!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK