Катастрофата с двамата младежи от Кочан заради висока скорост

Снимка: Infomreja.bg, архив

Високота скорост и непоставените предпазни колани са причина за станалата снощи около 22:00 часа катастрофа с двамата младежи от сатовчанското село Кочан, които по чудо са се спасили след страховитата каскада на автомобила им, излетял от пътя и акостирал в крайпътна нива.

Двамата младежи тази година ще бъдат абитуриенти. Те са пътували по пътя между селата Кочан и Ваклиново с лек автомобил "Фолксваген Поло", управляван от 18-годишния Мустафа Янузов.

Както ИНФОМРЕЖА писа, той е настанен за лечение и наблюдение в хирургичното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. Младият водач, за щастие, се е отървал само с разкъсно-контузна рана на долната устна и контузия на главата и корема.

Другият младеж, който е 17-годишен, е с разкъсно-контузна рана в областта на главата. След извършен медицински преглед той е освободен за домашно лечение.

По време на движението на автомобила водачът и спътникът му са били без поставени обезопасителни колани. От болницата в Гоце Делчев съобщиха, че животът на Мустафа Янузов е вън от всякаква опасност.

 

КОМЕНТАРИ

SS14:46 - 21.08.2018
Журналя ПИЧ не Журналисти
Анонимен14:04 - 21.08.2018
Не разбирам как непоставен предпазен колан ще доведе до катастрофа. Мислете бе журналисти като пишете.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK