Неправоспособен водач спипан в Долно Дряново да кара мотоциклет с чужди регистрационни табели

Снимка: Infomreja.bg

Полицейските служители от РУ-Гоце Делчев, продължават почти всеки ден за ловят неправоспособни водачи с нерегистрирани возила и такива с фалшиви регистрационни табели по пътищата и полската част на региона.

Поредният случай е от вчера в гърменското село Долно Дряново.

Около 13:30 часа в района на селото, след извършена проверка на мотоциклет „Кимко“, управляван от неправоспособния водач Н.И. на 38 г. от Долно Дряново, полицаите са установили, че водачът е неправоспособен. Той също така се е качил и на нерегистриран по надлежния ред мотоциклет, на който е са били поставени фалшиви номера, издадени за друго МПС.

Настоящият полски сезон е пика на подобни престъпления и в четирите общини Гоце Делче, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. Причината е засилващата се все повече работа по полето, до което много неправоспособни стопани рискуват да ходят като използват за превоз спрени от движение, нерегистрирани моторни превозни средства.

 

КОМЕНТАРИ

Оставете полските хорицата да пътуват спокоино..да ходят на нивата ...на тази нива от която ще работи месеци наред и накрая ще получи 1.80 лв надница на ден...Заемете с нещо по сериозно..Явно това не ви се отдава корумпирани боклици мръсни....06:19 - 24.05.2018
Въведете коментар...
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK