Каратеките от „Шурикен“ с достойни представяния на международни турнири

Снимки: личен архив

На 17-и септември в град Тетово, Македония се проведе международен турнир с над 500 деца от 7 държави. Владимир Назъров от Карате Клуб "Шурикен"спечели златен медал и купа в неговата възраст 2004 година, като победите му бяха безапелационни с 5-0 съдийски гласа. При 14-15 годишните кадети, завърши на трето място, където единствено загуби от европейският шампион.

Янислав Миленков и Веселин Димитров взеха участие в Lion Cup, Люксембург отново на 17-и септември с над 1000 участника от 25 държави. Янислав завърши турнира на пето място след 3 победи над Белгия, Люксембург и Франция и загуби на полуфинала от Холандия, а мача за 3-то място загуби от Португалия.

Веселин Димитров победи две срещи над Австрия и Дания и загуби на четвъртфинал от Белгия. „Много съм доволен от представянето на състезателите от Шурикен на международните татамита. Предстои турнир Серия А в Истанбул, Турция на 23-24 септември,подготовка за Световното първенство в Испания, където в националния отбор ще вземат участие Веселин Димитров, Велизар Колешански и Андрей Тодоров.“ каза Емил Димитров – старши треньор на клуба.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK