Гоцеделчевският клуб "Пирински стражи" отпразнува третия си рожден ден!

Снимки: Клуб "Пирински стражи"

Клуб "Пирински стражи" към Трето ОУ "Братя Миладинови", който е и единственият официално открит училищен туристически клуб в община Гоце Делчев, стана на три години! 

На емоционално мероприятие, наречено "Team building of Pirin Guards Club", членуващите в клуба ученици и родители, както и гостите от ръководството, учители и служители в училището, както и ръководителите на клуба Славка Жостова, Лозана Грозданова и Александър Халачев, отпразнуваха третия рожден ден на едноимения клуб "Пирински стражи".

С невероятен положителен заряд, всички заедно се забавляваха и похапнаха от вкусотиите, които всеки бе приготвил за повода.

На уникалната по рода си среща бяха представени бъдещите планове на клуба, които включват изкачване на вр. Свети дух след няколко дни, зимен поход до вр. Ореляк, включване в Националния туристически поход "По пътя на кървавото писмо" и много други.

"ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПИ СТРАЖИ! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС! И ПОМНЕТЕ, ЧЕ СТЕ УНИКАЛНИ!", коментираха учители, близки и поддръжници на малките планинари.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK