Каратеки с медали от „Гран При Ниш”

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

Бойко Парлапански, Антония Станкова и Николай Христов спечелиха златни медали от международния турнир по карате „Гран при Ниш” в Сърбия. Клуб „Дарис” бе представен от 8 състезатели, които спечелиха още 2 сребърни и 5 бронзови медала.

В проявата участваха близо 1000 каратеки от 5 държави - България, Македония, Черна гора, Косово и домакините от Сърбия.

Бойко Парлапански се класира на 1-во място в дисциплината „ката” при родените 2003 г., а след него се наредиха съотборниците му Вилхелм Вилхелмов и Иван Иванов. Юлиян Захариев е 2-ри на „ката” при род. 2004 г., а Владимир Назъров е 3-ти.

Антония Станкова не допусна загуба и победи на „кумите” в категория + 58 кг при младежи 16-17 години. Тя добави и бронзово отличие като част от националния отбор на България. Николай Христов се класира първи с националния отбор-младежи на „кумите”. Неговият брат Александър Христов е 3-ти на „кумите” в кат. до 50 кг при юноши младша възраст. Той спечели още един бронз, като участник в националния отбор.

„Това бе последното ни официално състезание за годината. Подготвяме се за изпит за степен около 10-ти декември и за Коледно тържество. Тогава ще честваме и рожденият ден на клуба”, съобщи треньорът Борислав Иванов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK