Караянчева: Премиерът води държавата към Европа и никой няма да ни отклони от пътя

Снимка: Infomreja.bg

Контра митинг на ГЕРБ в София

Има повече от милион българи, които подкрепят Борисов. Искаме я, защото на президента всички институции му пречат. България е тази страна, в която се строят пътища, през която преминава газта, където има самолети.

Това заявиха симпатизанти на ГЕРБ, които се събраха в София на контра митинг в подкрепа на Борисов. Те поискаха оставката на президента.

Тома Биков призова за мирни действия със заявка да бъдат толерантни към подкрепящите президента, които Биков нарече "заблудени". От инпровизираната трибуна говориха още Деница Сачева, Николина Ангелкова, Даниела Дариткова и др. министри и депутати от Кабинета Борисов.

Ние няма да подадем оставка под натика на зажаднелите за власт, заяви Дариткова.

Цвета Караянчева излезе пред множеството и заяви:

Тук не съм като председател, а гражданин! Някой се опитва да отклони България от пътя, предначертан от ГЕРБ и ОП. Някой се опитва да ни нарече мутри, никой няма право да ни обижда. Това не е контрапротест, а митинг в подкрепа на правителството и всички политици. Ние сме тук, за да се чуе и нашият глас. Той се опитва да ни изкара мутри, той направи за смях 140-годипна институция като НСО. Когато не си знаеш правомощията е така – срива се авторитета на институцията. Президентът е двете лица на една карта. Някой президентството във фирма за лобизъм.

Ние не сме само членове на ГЕРБ, а сме избрали ясна посока за бъдещето на България.

Няма да позволим да се върнат онези, които нарекоха протестиращите преди 7 години лумпени.

Аз не съм мутра!

Българите чакат честни избори и искат извинение от президента!

ГЕРБ винаги работи с лице към хората.

Премиерът води държавата към Европа и никой няма да ни отклони от пътя!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK