Караянчева: Използвала съм хамалски език

Снимка: frognews.bg
Заемането на тази позиция се случи за много кратко. Сутринта на председателският съвет обсъждахме какво да се случи. Г-н Главчев накрая реши да подаде оставка. Той постъпи държавнически. В мен имаше колебание. Той е добър председател, има качествата и можеше да продължи и да се справи. Ситуацията беше доста сложна. Това каза председателят на парламента Цветан Караянчева по НТВ.
 

Не е добре опозицията да отсъства от залата. От началото на това народно събрание има напрежение и брутални изрази. Направо хамалски език се използва. И аз съм използвала такъв език. Няма да скрия. Не бива да го правим толкова остро. Овладявам този език. Не приляга на един зам .-председател да използва такъв език.

Овладявам се, трудно е. Виновни сме и ние като ръководство. Трябва да намерим добрия тон и да спорим за политики. Накрая нещата се изтърват. Репликата на Главчев е следствие на натрупаното напрежение. Не успя да овладее ситуацията. Караянчева едва не се разплака, защото се притеснявала да не загуби избирателите си от Кърджали. Каза, че била емоционална и с много голямо чувство за хумор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK