Карамазов, Бахаров и Вергов се „караха” в Разлог заради картина

снимки: Община Разлог

Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов се „караха” в Разлог заради картина. Това се случи на сцена, по време на представлението „Арт”. Актьорите вдигна на крака препълнения за поредна вечер салон.

„АРТ” е част от театралните празници в Разлог „Звездите на театъра”, организирани от Община Разлог, Хотелски комплекс “Роял тауър” гр. Банско, “НОНА ПОАРТ”, с любезната подкрепа на: Мтел, продължава до 30 юни 2013г.

Карамазов, Бахаров и Вергов излязоха на сцената в планинския град за втора поредна година. През 2012 година по време на театралния фестивал в Разлог зрителите гледаха триото в комедията "Спанак с картофи”.  

Тази година бляскавото трио разкри пред публиката какво става, когато благодарение на една картина трима приятели осъзнават колко са различни и това води до тотален срив в отношенията им. „Един бял квадрат” предизвиква  апокалипсис в 15-годишното приятелството между  Марк, Иван и Серж.

Накратко сюжетът се завърта около покупката на Серж (Бахаров) - скъпо модернистично платно на стойност 200 000 франка, но вместо ентусиазма от покупката да бъде споделен и от най-близките му другари Марк (Вергов) и Иван (Карамазов), те показват някои от най-лошите си черти. Картината става повод за началото на разгорещен спор помежду им, който доста се отдалечава от дебат на тема модерно изкуство.

Текстът на "Арт" е на френския драматург Ясмина Реза, режисьор е Антон Угринов. Спектакъл не е за изкуство, а за приятелството и омразата, за умението да се чуваме и да уважаваме избора на другия, за дребните камъчета в обувката на живота ни, за хората амеби, грандомани и практици.

Тримата актьори показаха, че обичат да бъдат на сцена и дадоха най-доброто от себе си. Те разкриха и час от себе си, като откриха завесата на личния си живот, показвайки свои лични снимки.

Днес на сцената в Разлог е време за “Ритъм енд блус 2” на Малък градски театър “Зад канала”.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK