Спортен клуб по канадска борба "Спартак" представи проекта „Време за работа“

Снимки: СК "Спартак"

Проектът е финансиран от Националната програма за младежта

На 04.07.2020 г. Сдружение „Спортен клуб по канадска борба“ проведе своята начална пресконференция, на която бе представен проектът „Време за работа“.

Проектът е финансиран от Националната програма за младежта, Подпрограма 2 „Национални младежки инициативи и кампании”, чрез Министерството на младежта и спорта и ще проведе в периода юли - септември 2020 г.

Ръководителят на проекта - Владимир Грозданов, и координаторът Младежки дейности – Тома Рашев, представиха на присъстващите информация за обучителните семинари и информационните кампании, които ще се проведат през следващите 3 месеца.

"Искаме да изкажем огромното си задоволство и радост на всички, които за пореден път проявиха интерес към дейността на Сдружение „Спортен клуб по канадска борба Спартак“. Благодарим и на Министерството на младежта и спорта за доверието, което ни гласува. Искрено вярваме, че след приключването на този проект, хората в област Благоевград ще разберат повече за младежката работа и нейната реализация“ – това заяви ръководителят на проекта Владимир Грозданов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK