Каракачанов: Избори ще има, както е по Конституция

Снимка: бТВ

Това обяви вицепремиерът по време на конференцията на ГЕРБ

Вицепремиерът и министр на отбраната Красимир Каракачанов се изказа от трибуната по време на конференцията на ПП ГЕРБ в София.

„От 3 години България се управлява с коалиция. Последните 30 дни в страната има хора, които искат смяна на властта, някой от тях млади и образовани, живеещи на Запад. Не съм чул от всички, които искат оставка, какво ще бъде новото правителство, каква е програмата му, философията, реформа не е да променяме конституцията! Съдебна реформа – каква?! Аз знам какво не им харесва, но въпросът е как да го промениш. Аз не чух идеи!", заяви Каракачанов.

"Много от хората днес ги няма на площадите. Знам като историк, че има два вида политици – такива, които се жертват за нацията и такива, които жертват нацията. Днес отново има хора, които искат да се докопат до властта, а вие от които политици сте? Какво трябва да свършим от останалите месеци и какви са ни приоритетите. Никой не каза от тези, които гладят костюмите, какво правим с демографската криза. Да, избори ще има, както е по Конституция!“, обяви вицепремиерът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK