Каракачанка разкъса лицето и слабините на 37-годишна жена в село край Благоевград

снимка: infomreja.bg

Каракачанско куче нападна и разкъса лицето и слабините на 37-годишна жена, съобщи БГНЕС. Инцидентът станал към 20 часа снощи в село Зелен дол, община Благоевград. Васка Терзийска минавала покрай цеха за производство на макаронени изделия на местен бизнесмен. Там тя се засякла с каракачанското куче, което било разхождано и държано за повод от жена, близка на бизнесмена. Въпреки това каракачанката се нахвърлила върху Терзийска.

Жената изпуснала повода и кучето повалило на земята Васка Терзийска, която с нищо не го била предизвикала, и започнало да я ръфа по тялото. Пострадалата е получила две тежки разкъсни рани от кучешките зъби на дясната челюст и лявата ингвинална гънка на слабините.

Окървавената Терзийска е транспортирана с линейка до Спешно-приемно отеделение на благоевградската болница. Направена й е ваксина против бяс, а получените рани първично са обработени. След това пострадалата е настанена в отделението по хирургия, където по спешност са й зашити двете тежки рани. 37-годишната жена има още няколко по-малки рани от ухапвания и одрасквания по ръцете и тялото. За инцидента е уведомена и полицията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK