Карадайъ: Гласувах за рестарт на държавността

Снимка: ДПС

Надявам изборния ден да приключи без проблеми, добави лидерът Карадайъ

"Гласувах за рестарт на държавността, възстановяване на нормалността в политиката и възстановяване на демокрацията в България. Гласувах за ускореното икономическо развитие в България." това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ след като упражни правото си на глас в СУ "П. Р. Славейков" в гр. Кърджали.

"Надяваме се при машинното гласуване да няма онези проблеми, които имаше през 2019 г. Процесът, който беше в подготовката на машинното гласуване - следяхме от дистанция, имаше ред организационни проблеми и се надявам изборния ден да приключи без проблеми.", добави лидерът Карадайъ.

На въпрос относно броя на секциите в чужбина Карадайъ отговори „ДПС има гласоподаватели и в Турция, и в САЩ, Канада, Великобритания, но ограничаването на правата на българските граждани е проблем. Когато някой си поставя за цел, че ще ограничи избирателите на ДПС и ще нарушава Конституцията, това не е ограничаване на избирателите на ДПС. Това е ограничаване правата на българските граждани.“, бе категоричен Мустафа Карадайъ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK