Карадайъ: България има нужда до българското знаме да се вее и знамето на ДПС

Снимка: ДПС

"България има нужда до българското знаме да се вее и знамето на ДПС. И ако днес сме пред паметника на Тюркян, това е защото Тюркян е символ на стотиците жертви, които ни обединиха." заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в село Могиляне пред паметника "Тюркян чешма".

Вчера ДПС почете паметта на жертвите преди 33 години по време на мирните протести срещу т. нар. „възродителен процес“ в кирковското село Могиляне и в Момчилград.

"Бих искал също да се поклоня и на нашите герои-политически репресираните. Дълбок поклон! Нося ви поздрави от почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган." каза председателят.

“Първата демократична партия, която се регистрира 89-та година се казва Движение за права и свободи.  27 години проповядваме мир, толерантност и  демокрация. 27 годиниМ искаме да има мир и стабилност, да има просперитет, да има сигурност за нас, за нашите деца, за нашите поколения.”, заяви Карадайъ.

Той остро осъди всички опити за разцепление и разединение, защото "те се отразяват негативно на стабилността в страната". Мустафа Карадайъ поздрави всички, уважили събитието и заяви, че това, че тази година на площада има пет пъти повече хора от миналата година е знак за необходимостта от обединение. 

“Защото днес са на власт онези, които бият нашите майки на границата. Днес са на власт онези, които в центъра на София палят молитвени килимчета по  време на петъчна молитва. Днес са на власт онези, които излизат с призиви за прекрояване на границите. А прокуратурата  се прави, че не вижда  и не разбира какви престъпления се извършват. Това минира бъдещето на нашата Родина. Тези националисти и фашисти говорят, че ще ни смачкат. Ние призовахме институциите в България – президент, премиер, председател на НС, да вземат отношение, но няма резултат. Но идват тук и застават пред вас и казват, че са за европейско развитие на България. Това е лицемерие и наглост.“, категоричен бе лидерът на ДПС.

Лидерът направи политическа равносметка на отминаващата година. Той поздрави всички за това, че независимо от всичко са отстояли ценностите на ДПС. “Ако трябва да определим политик на годината, то това е всеки един избирател на Движението за права и свободи, който отстоява демокрацията, правата и свободите, мира, стабилността, толерантността в нашата Родина”, заяви Карадайъ.

"Имахме и много активна международна дейност. Тази политика на ДПС е за нобелова награда, защото Българския етнически модел е признат модел в Европа и света. Направихме и балканска конференция за интегрирането на Балканите в ЕС. Основата  на тази интеграция може да бъде единствено и само Българският етнически модел, чийто автор и идеолог е философът д-р Ахмед Доган. Ние ще продължаваме нашата политика в тази посока. В Европа получихме голямо признание Илхан Кючюк с таен вот беше преизбран с най-много гласове за зам.председател на партията АЛДЕ. Това е голямо признание за всеки един от този площад, това е мястото на ДПС.

 

 

КОМЕНТАРИ

агент тургут йозал19:31 - 27.12.2017
мУСТЙО, найстина цацарков трябва да се самосезира и да ви вкара всички възродители там където ви е мястото, артисти със артистите, вие създадохте атака, вие ги предизвикахте дави хвърлят фесовете чрез нарочно доведени в софия пишман муслимани да дразнят християните,искаш мир за нашите деца-как да стане това когато на вратата на работната стая на комуниста от дпс общинския кмет аРБЕН мименов пише д-р (макар че е магарешки Д-р ) арбен мименов, а на инж. с по две висши образования пише само името-забранява да се изписва титлата, субсидий се дават само на комунистически престъпници от дпс, работни места също, всичко за което се сетите права имат само доносчиците на ,,ДС'' от депесето, имоти без правила се дават само на мошенници от дпс, изсичането на горите и незаконния добив на подземни богатства се извършва само от комунягите от дпс подкрепяни от корумпирани шибани съдий като онзи боклук божинов, мустафа-не ми е ясно как доганчо сложи на онази си работа всички български християни от най високо ниво, боко и конеца му правят свирки. да не говорим за артистката нинова, дълга е темата мустаф,няма човек от дпс да не е комуняга,шпионин, пряк участник във гнусния възродителен процес предложен и предизвикан от вас лично-вземи татарлъ и т. н. вие сте гнусни камикадзета-ще ви дойде времето рано или късно.
Смях11:46 - 27.12.2017
Говориш за последствията Карадаиъ .Дай да видим виновните извади списък не е хубаво да кажеш резултата прескачачайки събитието.Страх те е защото много от тях са в Дпс ,други са при Бойко в Герб трети в Бсп и др партии.На съвеста са ви стотици хиляди избити и 1 000 000 изселени, а ти ко щеш милиони митинги си прави да замазваш положението. Кой събаряше и строеше после джамиите? Вие вие другарите от Дпс. Просто спрете да манипулирате помаците и турците в България.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK