Намериха издъхнал в колата му "либиеца" от Долно Дряново

Снимка: Infomreja.bg, архив

Жители на сатовчанското село Плетена днес около обяд са подали сигнал в РУ-Гоце Делчев, за намерен от тях починал мъж в лек автомобил в близост до разклона за селото им.

Малко по-късно, след пристигането на униформените, е било установено, че починалият е Юсеин Саалим от гърменското село Долно Дряново. Безжизненият човек е открит зад волана на лекия си автомобил. 

Първоначалната версия за извършено убийство е била отхвърлена от разследващите, тъй като било видимо, че става въпрос за смърт по здравословни причини, най-вяроятно инсулт.

Преди години мъжът претърпял мозъчна операция и се предполага, че изненадващата му смърт е настъпила именно вследствие на здравословен проблем.

Юсеин Саалим е на около 70 години, в селото му казвали "либиеца", тъй като е първият от Долно Дряново, който преди много години е отшъл на гурбет в Либия. Той има трима големи синове.

Вечерта преди смъртта, след като пил кафе в местно заведение в Долно Дряново, Юсеин съобщил на жена си, че ще отиде с колата до съседното село Крушево, за да закара дотам някакъв човек, а в заведението коментирал с хора на масата му, че тръгвал за сатовчанското село Плетена да свърши някаква работа.

Близките на починалия мъж, които не знаели, че той е тръгнал към Плетена, са озадачени какво е търсил в местността Караманица, след като е казал, че отива в съседното Крушево.

Днес, след като е бил установен трупът на Юсеин Саалим от Долно Дряново в колата му, намираща се до разклона за с. Плетена, разследващите полицаи са извършили оглед както на тялото, така и на местността, в която е намерен. 

Дали е направена аутопсия на трупа не е известно, но близките на починалия Саалим от Долно Дряново се стягат утре за погребението му.

Цялото село е потресено, защото Юсен Саалим, въпреки претърпяната операция на главата преди години, изглеждал много здрав и жизнен човек и никой не предполагал, че точно по такъв начин ще приключи неговият живот.

Запознати коментираха, че според направените огледи от следователите на издъхналия зад волана на личния си автомобил мъж му прилошало по време на шофиране.

Смъртта го е застигнала в момента, в който отбил встрани от пътя и опитал да се освободи от връхната си дреха, но не успял да го направи.

 

КОМЕНТАРИ

Vait10:46 - 26.02.2018
Абе видях ги бе,Минка му е правила свирки.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK