Кандидатът за народен представител Богдан Боцев се срещна с жители на село Борово

Снимки: БСП

Среща с жителите на едно от големите гоцеделчевски села – Борово, проведе кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев. Той запозна хората със своите лични приоритети, които са свързани с развитието и бъдещето на младите хора, подкрепата за българските производители и осигуряването на качествено и достъпно здравеопазване в България.

"Проблемите в здравеопазването ни превърнаха в едно болно общество. Това ще е един от основните ми приоритети като народен представител - да имаме достъпно здравеопазване за всеки българин", заяви пред хората в Борово Богдан Боцев и допълни, че другият основен приоритет както за него, така и за „БСП за България“ е социалната политика. "За да имаме силна социална политика обаче, трябва да имаме силна икономика", подчерта той.

Хората от Борово поставиха въпроси, които са на дневен ред в повечето малки населени места в страната – качествено здравеопазване, осигуряване на заетост и голямата битова престъпност. Кандидатът на „БСП за България“ Богдан Боцев отговори, че по всички тези въпроси партията има конкретни решения, които са заложени в предизборната платформа. За да се реализират те обаче, е нужна промяна, каквато българското общество иска.

„Ще подкрепим Богдан Боцев, не само защото е млад и в страната ни трябва да се дава път на млади и успешни хора като него, но и защото има качествата да бъде добър управник", категорични бяха хората в Борово. Присъстващите споделиха, че именно в негово лице виждат промяната, от която страната ни се нуждае, затова ще гласуват с номер 10 в бюлетината за партия „БСП за България“ и преференция 3 за личността Богдан Боцев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK