Кандидатът за кмет Петър Галчев: Поемам отговорността да поведа Добринище към успеха и доброто!

Снимки: ПП ГЕРБ

Приех предизвикателството, защото обичам Добринище, защото съм част от вас!

Кандидатът за кмет на град Добринище от ПП ГЕРБ - Петър Галчев, заедно с всички кандидат-съветници и кандидата за градоначалник на община Банско Георги Икономов, вчера проведе предизборна среща с жители на родния си град в хотел "Валентино" в кв. "Бунаре".

Пред изключително активните си съкварталци кандидат-кметът Петър Галчев представи своята програма за управление.

"Най-напред искам да се извиня - не съм от хората, които гръмогласно внушават присъствие, не ми е в стила! И Моисей не беше речовит, но Бог му повери жезъла и народа си!

И аз съм готов да взема “жезъла” и поемам отговорността да поведа моя народ и Добринище към успеха и доброто, защото всички вие - избирателите, го заслужавате, защото Добринище има всички ресурси да просперира и върви напред!", заяви Петър Галчев пред избирателите.

На срещата бе поставен въпросът за минералната баня - болна тема, която кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ коментира така:

"Банята в Добринище няма да бъде продадена, отдадена на никого! Банята досега е била на всички и занапред ще си остане на хората - просто трябва да се отремонтира мъжкият басейн и ще тръгне, както е било винаги".

Петър Галчев подчерта, че е приел поканата да се кандидатира за кмет не от лични амбиции и жаждата за власт.

"Знаете, че на моето семейство не липсва нищо, просто предизвикателството, защото обичам Добринище, защото искам да бъда полезен на всички вас, защото съм част от вас!

Надявам се да стигна с тези думи до сърцето на всеки един от вас, да ме почувствате, и ще ви бъда безкрайно благодарен, ако ми се доверите и ме подкрепите!

Знаете, че за да се постигне нещо, най-добре се работи в екип, а моят екип са - кандидатът за общински кмет г-н Георги Икономов, който е доказан кмет, и всички съветници от листата на ГЕРБ. Призовавам ви да подкрепите и тях също!

Доверете ни се! Гласувайте с бюлетина номер 43 и аз ви обещавам от мое име и от името на всички, че няма да отстъпим и една буква от това, което ви обещаваме!", категоричен бе кандидатът за кмет на Добринище - Петър Галчев.

*Купуването и продаването на гласове са престъпления

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK