Кандидатът на СДС за президенстката битка Румен Христов утре идва в Кюстендил

Румен Христов /в средата/ снимка: СДС, архив

Срещата на Румен Христов със сините кюстендилски избиратели ще бъде в четвъртък от 17 ч. във Възрожденското училище. Това е второто му идване на крака при седесарите в Кюстендил за последните месец и половина. Преди по-малко от седмица местният десен избирател пък бе ухажван от кандидата на ДСБ за президент Светослав Малинов.

И двамата твърдят, че най-важното на тези, както и на всички други избори, е десницата да е единна и който и да бъде избран за неин кандидат, всички десни политически партии и избиратели да застанат зад него, дори и на предварителния вот да са пуснали бюлетина за другия.

Едновременно с това от единия щаб наблягат, че именно техният кандидат е правилният избор за демократичното бъдеще на страната, тъй като е с вече натрупан сериозен административен опит и има силно международно признание под формата на три кралски ордена, докато от другия  намекват, че евентуалната победа на конкурента им би била откровено корпоративна.

На предизборната среща със Светослав Малинов дойдоха около петдесетина демократи за силна България. В това - колко ще пожелаят утре да се срещнат с Румен Христов, може би ще бъде подсказването какъв  ще бъде в неделя изборът на кюстендилските десни,  които си направят труда да се разходят до четирите избирателни секции в града.
 

КОМЕНТАРИ

Да уточним, все пак!21:25 - 08.06.2011
Не знам дали бяха петдесетина, дошли на срещата със Св.Малинов, но видях, че един по един взеха да си тръгват, след като някакъв ветеринарен доктор надълго и нашироко тръгна да разказва как яли червени домати в Кюстендил заевно с Малинов, пък как гледали черешите, продавани от селяните на самия път за София, па как Малинов толкова се захласнал, та партийните му кюстендилски другари го уредили с парцел в Коняво и сега щял да им става нещо селски или барем земляк, да речем. То беше отегчително и неловко - думи нямам. но думата ми е за това, че като цяло се ръсеха празни приказки.Ама и при Румен е същата работа, при това - както казвате - корпоративна.Ех...
Код за сигурност, въведете кода 2za
loading...