Кандидатът-кметът Емил Костадинов събра многолюдната си фамилия на родова среща

снимки: infomreja.bg

На емоционална родова среща се събра голямата фамилия на кандидата за кмет на Благоевград  Емил Костадинов от страна на неговия баща Страхил и на дядо му Милчо, на когото е кръстен.   

Родословното дърво на Емил Костадинов започва от Доста и Димитър Ръженички – неговите прабаба и прадядо. Окачено на стената в местен ресторант, в него всеки от фамилията можеше да се се разпознае.

„Това е втората ни родова среща. Първата беше през септември миналата година, но тогава, за съжаление не можах да присъствам, защото бях в чужбина“, сподели кандидатът за кмет от БСП. „Твърдо решени сме обаче да превърнем тези събирания в традиционни“, допълни Емил Костадинов.

Близо 50 потомци на семейство Ръженички вдигнаха наздравици в чест на големия си род и на добрите взаимоотношения и приятелството между различните поколения. Съпругата на кандидата за кмет на Благоевград – арх. Анушка Костадинова, брат му – д-р Атанас Костадинов, много негови братовчеди, сред които кинезитерапевтът д-р Евелина Николова и дългогодишният танцьор в ансамбъл „Пирин“ – Петър Тодоров, и много други родственици със семействата си дойдоха на срещата.

„Крайно време е кметът на Благоевград да е от този град, а най-добре той да е от нашата фамилия“, с вълнение заяви братовчедът на Емил Костадинов – Петър Тодоров. „Казвам това, защото Емил е професионалист, ерудирана личност, а и има сърце да намери правилния подход към всички хора и да реши проблемите им, а това е много важно в днешно време“, добави той.  Аз много вярвам в моя братовчед и му желая от все сърце успех. Вярвам, че не само ние, неговите роднини, но и жителите на общината ще го подкрепят, защото той е най-добрият кандидат!“, подчерта още Тодоров.

Емил Костадинов бе приятно изненадан и от друг свой братовчед – писателя Кръстьо Кръстев-Къци, който му подари последната си книга, наречена „Това е животът“.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK