Кандидатите от ГЕРБ/БЗНС получиха подкрепа в Дебрен, закриват кампанията си в Дъбница

Снимки: Личен архив

Кандидатите дадоха обещания пред избирателите

Вчера в село Дебрен местна коалиция ГЕРБ /БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ представи кандидатите си за общински съветници, за кмет на община Гърмен и кмет на кметство Дебрен.

Кандидатът за кмет на Дебрен обеща, че ще работи с всички сили за развитието на селото, като приоритети са му чистотата, откритото управление, срещите с жителите и детските площадки, които ще бъдат обезопасени и реновирани.

Водачът на листата Верхад Ислямов постави на преден план развитието на спорта - изграждането на стадиона на селото и скамейки за зрителите, както и санирането на училището, което ще се случи с помощта на правителството и евродепутата Асим Адемов. 

Кандидатът за кмет на общината - Галип Мисирков, заяви, че в негово лице хората в Дебрен ще имат кмет, на когото могат да разчитат напълно. Общината ще работи така, че резултатите да са видими и бързи.

Благодарим на всички хора от селото, които чуха нашите идеи и изразиха своята подкрепа. Гласувайте за нас с номер 67. Днес закриваме предизборната кампания в Дъбница, заповядайте!, призова кандидатът.

 

КОМЕНТАРИ

12315:28 - 31.10.2019
Къде имате митинг за балотажа отрепки такива, къде да ви намеря. Тръгнахте като арслани и завършихте насрани.
дебрен11:20 - 28.10.2019
гербеджийски, подметки, стъпалки, еничари, продавате и майките си
дебрен10:28 - 28.10.2019
Оцапахте кълките, насрахте се, оакахте се, но сте гьонсурат момчета, бързо ви минава и не ви влияе на психиката. Още утре ще крачите бодро и наперени ахмаци. Широко отворете и проветрете, около вас смърди!!!
Debren16:16 - 26.10.2019
Само педераси виждам в тази листа, начело с лидера.

FACEBOOK