Кандидати за депутати от ДПС в Благоевградски регион откриха предизборната кампания в община Якоруда

Снимки: ДПС-Благоевград

Кандидати за народни представители от листата на ДПС за Благоевградски избирателен район откриха предизборната кампания в община Якоруда.

Те отправиха своите послания и виждания за развитието на страната пред повече от 80 младежи от цялата община.

Срещата, която бързо премина в откровена дискусия, се проведе вчера в ресторант „Ямфоруна“ в Якоруда.

Участие взеха кандидатите за депутати в следващото Народно събрание – Елхан Кълков – заместник-кмет на община Сатовча и втори в листата,  Сабрие Сапунджиева – под № 3 в депутатската листа на ДПС и бивш заместник-правосъден министър, Джалил Бошнак – четвърти, както и областният председател на МДПС-Благоевград Ибраим Зайденов, който е на пета позиция.

„Време е младите хора да се борят за своето бъдеще и за бъдещето на България. Младите хора не искат правителство, което да им посочва два изхода от кризата – Терминал 1 и Терминал 2.

Те искат правителство, което да направи така, че мястото на всички млади и образовани хора да бъде тук, в нашата родина.

Да помага на всички независимо от техните различия. А такова правителство не може да бъде създадено без най-последователната и най-системната партия в последните 27 години - ДПС“, заяви пред присъстващите младежи и девойки от община Якоруда Ибраим Зайденов.

Особено емоционална бе срещата за Сабрие Сапунджиева, която е от Якоруда.

Гости на събитието бяха още областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин, Гюлфие Арнаудова – член на ЦОС на МДПС, и Сайди Чолак – общински председател на партията в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Сайдер Пъдарев21:26 - 15.03.2017
Хубаво искате да спасите България,ама ние другите, как да се спасим от вас??????????????????????????????А в Якоруда три дни яли пили и се веселили,и на Бимбалата кесията напълнили,с парите от париите презрени присвоени !На масата все хубавци се наредили,най на видно място Соня и Чаво,баба Пърда цървулана и младоци зайци коматари...!
тит09:48 - 13.03.2017
Кметчето е много послушен. Слуша и изпълнява, нали затова ви го натресоха от централата.
byncevo12:07 - 12.03.2017
Само Бекир е убав за депотат, да гласуваме с преференция за него. Другите мишоци за чеп не стават. Ама нящо чух че кметчето на Белица агитирало да гласуваме за преференция за долния район-за Гоцеделчевския, що така кмете???
!!11:23 - 12.03.2017
Да спасим България от такива ,,спасители”!! Съжалявам ДПС,няма да гласувам повече за вас,защото знам кой е Пеевски.По-точно знам какво е Пеевски.Наврете си листата там,където и е мястото!

FACEBOOK