Кандидат за общински съветник с призив към бъдещия ОбС – Кюстендил

Снимка: Личен архив

Емил Динев: Нека всички се откажем от заплатите си в името на децата

Кандидатът за общински съветник от ПП „Воля“ – инж. Емил Динев, излезе с призив към бъдещите общински съветници в Кюстендил.

Той е категоричен, че ако бъде избран да представлява кюстендилци ще се откаже от месечната си заплата.

„Призовавам всички, които ще влязат в Общински съвет-Кюстендил да се откажат от заплатите си и тези пари да бъдат дарени на социално слаби семейства и техните деца.

Все пак децата са бъдещето не само на този град, а и на България“, категоричен е инж. Емил Динев, който се занимава със собствен бизнес.

По негови думи общинските съветници трябва да са хора, които да не разчитат на заплата, доказани сред общественото и помагащи на хората.

„Ако идеята на всеки един от нас, кандидатите, е просто да влезем в общината и да получаваме заплата, то нищо няма да се получи.

Важно е в града да се заложат повече средства за инфраструктура – улиците виждате в какво състояние са, тротоарите почти ги няма.

При мен ежедневно идват майки, които се оплакват, че преминават с детските колички по улицата, заради липсата на тротоари.

Надявам се всичко това да успеем заедно да променим“, обяви още кандидатът за общински съветник и представител на ПП "Воля" в Кюстендил, Емил Динев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK