Кандидат-кметът Пламен Поюков: Гласувайте с бюлетина № 2 за промяната и по-доброто бъдеще на община Сатовча!

 Уважаеми жители на община Сатовча,

Остават броени часове до деня, в който всички ние ще застанем пред изборните урни, за да упражним конституционното си право на глас. Днес и в събота – деня, определен според закона за размисъл, нека наистина всички още веднъж направим своите изводи и съпоставки, да направим трезва и отговорна равносметка как живяхме през последните години, какво бе направено в общината ни и в държавата за нашия поминък, за по-доброто образование на децата ни, за здравеопазването и за повишаване стандарта ни на живот.

Нека наистина размислим искаме ли да направим така желаната от всички промяна, или да продължим да живеем по старому. Гласувайки с бюлетина № 2, ако бъда избран за кмет на община Сатовча, обещавам най-отговорно, че първото нещо, което ще направя е да предприема незабавни действия за тотална промяна в работата на общинската   администрация. Привлиането на сериозни инвестиции, осигуряването на достоен труд и поминък на хората от община Сатовча, са сред основните приоритети, които сме си поставили за цел да изпълним заедно с общинските съветници и кметовете ни в населените места.

На община Сатовча е нужна пълна промяна в провежданата досега политика. Именно това е и аргументът, който ме накара да се кандидатирам за кмет, защото, като общински съветник, останах крайно разочарован от политиката на управление на общината, която не отговаря на съвременните форми на управление.

Листата с кандидати за общински съветници, която предлагаме в бюлетина № 2, е балансирана и отразява нашите приоритети. В нея има хора, свързани с частния бизнес, лекари, учители, които заедно ще допринесат всички актове в новия Общински съвет да бъдат законосъобразни и в интерес на данъкоплатците и населението на общината ни като цяло.

Изключително съм доволен, че нашата предизборна кампания бе изцяло позитивна. Както аз, така и никой от нашите кандидати не говори срещу хората, които досега управляваха общината, както и за нещата, които са свършили или не са успели да свършат през изминалия мандат. Именно в това е нашето предимство, което се надявам да бъде оценено от вас, давайки си сметка, че този път ще гласуваме за промяната, за по-доброто бъдеще на община Сатовча, за равния старт, в който няма да позволим деление и подценяване, за обединението, което да ни направи по-силни и по-смели в решенията, които да са единствено и само в полза на жителите на общината. Предимство за региона ни е и това, че имахме уникалния шанс кандидатът за президент от ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев да е от нашия край. Целиянт регион ще го подкрепи с бюлетина № 2 на изборите в неделя, което ще гарантира синхронизиране на работата на институциите, за да стане възможно изработването на общинска стратегия, съобразена с регионалната и националната стратегия за развитие.

Уважаеми жители на община Сатовча,

на 23 октомври всички ние сме призвани да направим съдбовния избор и да начертаем новия път на община Сатовча, който ще го определим именно ние, гласоподавателите. Нека го направим с бюлетина № 2 и да гласуваме за кандидатите ни за кметове, общински съветници и президент.

Не може да продължава повече ширещата се анархия, недопустимо е в европейска България да има общини като нашата, в която хората, въпреки че работят много, да обедняват с всеки изминал ден. Не е нормално да има селища като община Сатовча в днешно време, поставени на воден режим и лишени от питейна вода през лятото. Не може да има населени места без канализационна мрежа и с лоша инфраструктура, въпреки че ежегодно се влагат немалко средства за благоустрояване, без да има такова налице. Не може да продължава затъмнението относно провеждането на търгове и възлагането на обществени поръчки без процедури в нашата община и данъкоплатците да не са наясно кой изпълнява строителството, какви са сроковете за изпълнение и какви средства се харчат. Време е да осъзнаем, че ние сме тези, които можем да спрем разрухата и с бюлетина № 2 да кажем „Стига!“.

 

                                                                                        Инж. Пламен Поюков,  

                                                                           кандидат за кмет на община Сатовча

                                                                                  от ПП ГЕРБ, бюлетина № 2

                           

КОМЕНТАРИ

ne e vajno00:43 - 23.10.2011
Plamene ti shte si kmetaa garantirame ti go
Стефан11:58 - 21.10.2011
НЦИОМ разпространи опровержение на публикация в днешния брой на в. "Струма" 21 октомври 2011 | 11:02 | Агенция "Фокус" Начало / Социологически проучвания София. Груба манипулация са данните, цитирани в публикацията във вестник „Струма” на 21 октомври 2011 г. със заглавие „НЦИОМ: ГЕРБ и ЕКИП с почти изравнени шансове за вота в Благоевград”. Данните нямат никакво отношение към работата на НЦИОМ. Това се посочва в опровержение на ръководителя на НЦИОМ Лидия Йорданова във връзка с публикуваната във вестник „Струма” на 21 октомври 2011 г. информационна бележка със заглавие „НЦИОМ: ГЕРБ и ЕКИП с почти изравнени шансове за вота в Благоевград”. НЦИОМ не е провеждал телефонно проучване в община Благоевград и не разполага с данни за сближаване на резултатите между кандидата на ГЕРБ Атанас Камбитов и кандидата на Коалиция ЕКИП Владимир Елезов. Нашият опит показва, че коректното отношение към социологическите данни обикновено е основа за успешна кампания, а използването им за манипулативни цели има по-скоро бумерангов ефект. "В случай, че не публикувате настоящото опровержение ще бъдем принудени да защитим доброто си име и да търсим правата си по съдебен ред. Копие от настоящото писмо изпращаме до българските информационни агенции и до медиите в Благоевград", се казва в опровержението. © 2011 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!
22211:58 - 21.10.2011
hubavo ne6to e tva ama da ima6e i kekakvi bro6urki...
Благоевградчанин10:58 - 21.10.2011
Никога.... Верният избор е Елезов с 43!!! Гласувайте за човек а не за ПП и пак ще строим магистрали, а хората гладни и без работа...

FACEBOOK