Кандидат-кметът от БСП Милан Богдански откри кампанията си: Благоевград има нужда от промяна и посока

Снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

С поднасянето на цветя пред паметника на Димитър Благоев кандидатът за кмет на Благоевград от ПП БСП Милан Богдански официално откри предизборната си кампания.

„Добре дошли на нашата среща с отбора на десетката, с отбора на Левицата, с нашия отбор за Благоевград”, каза в обръщението си към присъстващите в залата на Драматичния театър „Никола Вапцаров” в Благоевград. На сцената излязоха и всичките 41 кандидати за общински съветници.

Пред събралите се съмишленици и симпатизанти Богдански заяви, че Благоевград има нужда от промяна и посока - това, което ще направи той, ако бъде избран.

Богдански очерта и залегналите приоритети в предизборната си платформа за възход на града. В проекта основно място заемат гражданите на Благоевград, които според него са най-голямото богатство.

"Искаме да дадем ново самочувствие на нашите граждани. Ще застанем срещу корупцията, престъпността, срещу реалните проблеми на града и общината. Нашите съграждани ще бъдат истинските съавтори и гаранати на общия ни проект. Ще работим с разбирането, че сме отговорни за всичко и за всеки в нашия град, всичко в нашия град е и наша грижа", заяви кандидат-кметът. 

"Ние не ви обещаваме спасение, но всички ние ставаме гарант за един по-добър, по-уютен, по-хуманен, по-спортен, по-академичен град - град, устремен към бъдещето. Нищо по-малко от най-доброто не може да бъде наша цел. Затова искаме тази победа - в името на Благоевград и на нашите съграждани", каза още Милан Богдански.

Своята подкрепа даде и депутатът от БСП Лява България Кристиан Вигенин. Той призова всички в залата към победа. „Нека заедно премахнем тази медийна личност, която управлява в момента, за да може на негово място да дойде по-добрият кмет”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK