Кандидат-кметът на ГЕРБ поведе младежи във велопоход до Горна Брезница (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Десетки младежи и девойки от община Кресна се включиха във велопоход, организиран от най-младия кандидат за кмет в Югозапада – Атанас Махлелиев от ПП ГЕРБ.

Сборният пункт бе пред партийния офис на партията на Бойко Борисов в Кресна, откъдето младите хора се отправиха към село Горна Брезница.

Въпреки стръмното трасе, ентусиастите се справиха геройски с предизвикателството и успяха да изминат 3-километровия маршрут до живописното планинско селце.

Там младите спортисти бяха приятно изненадани от топлото посрещане на местни жители. Сред тях бе и кандидатът за кмет на Горна Брезница от ГЕРБ – Диана Панталеева.  

Под вековния чинар в центъра на селото изморените велосипедисти ги очакваше заслужена почивка и богата трапеза, сътворена от сръчните ръце на брезничанки.

Всички опитаха от домашните питки и баници, сандвичи, плодове и сладкиши, след което със свежи сили отново се качиха на велосипедите си и обиколиха цялото село, като не пропуснаха да поздравят всеки срещнат по пътя си.

Младежката инициатива включваше и кутия с надпис „Ако аз бях кмет...“. В нея младите хора събираха идеи и предложения за успешното развитие на община Кресна.

„Кресна е много красив, но и много западнал през последните години град. Нужна е спешна промяна в управлението на общината. Важно е да задържим младите хора тук и да им осигурим добри условия за живот и професионална реализация“, коментира кандидатът за кмет Атанас Махлелиев.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK