Борово може да разчита на екипа с номер 56

Снимки: БСП-Гоце Делчев

Декларирана бе подкрепата за Владимир Москов и за младия кандидат-кмет на Борово, Йордан Катранджиев

Изключително силна среща при много голям интерес от страна на местното население проведе в село Борово кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов.

На срещата бяха представени кандидатът за кмет на селото Йордан Катранджиев и кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“. Хората в препълнената зала благодариха за всичко направено до момента и заявиха пълната си подкрепа за кандидатите с номер 56.

В програмата на Владимир Москов и неговия екип за следващите четири години в село Борово се предвижда асфалтиране на улици, изграждане на тротоари, изграждане на спортна площадка, откриване на Клуб на пенсионера, ремонт на училището и обновяване на двора, подмяна на стария водопровод на последните 4 улици, които са останали с такъв, завършване на площадното пространство и обособяване на зала за обществени прояви.

За да се случи всичко това, жителите на селото могат да разчитат на кандидата за кмет на село Борово Йордан Катранджиев – млад, образован, способен и амбициозен човек. „Заедно можем наистина да направим нашето село още по-чисто, приветливо и предпочитано място за живот“, заяви Владимир Москов.

„Винаги сме били открити за проблемите на хората и решаването им. Контактите ни с хората от града и селата са ежедневни. Във всяко едно от населените места в общината, в това число и в село Борово, изпълнихме голяма част от ангажиментите, които бяхме поели – реконструкция на ВиК мрежата, асфалтиране на улици, благоустройство на зелени площи“, припомни Москов и уточни, че 15 км е сменената водопроводна мрежа, а 6 км са асфалтираните улици.

Оценявайки направеното и вярвайки, че именно това е екипът, който може да реализира заложеното в програмата за следващите четири години, хората в Борово категорично декларираха подкрепата си за Владимир Москов и неговия екип, както и за младия и перспективен кандидат за кмет на селото Йордан Катранджиев.

*Купуването и продаването на гласове са престъпления

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK