Лиляна Боянова: Постигнахме много в екип с Герчев, ще довършим заедно започнатото

Снимки: ГЕРБ-Разлог

Лиляна Боянова е старият нов кмет на Долно Драглище

Кандидатът за кмет на община Разлог, издигнат от ГЕРБ, Красимир Герчев се срещна с жителите на село Долно Драглище.

В него единствената кандидатура за кмет е на Лиляна Боянова, също издигната от ГЕРБ, която ръководи селото повече от 20 години.

На срещата присъстваха още кандидатите за общински съветници от село Долно Драглище учителката Таня Механджиева и Христо Огнянов, д-р Мария Копанарова- общински ръководител на ГЕРБ-Разлог, Кирил Калоянов, инж. Атанасия Спасова,  Никола Колчев, Георги Крънчев – представител на ВМРО-БНД, Петър Попов, Гергана Костова, Соня Крънчева, Марио Терзиев.

Специален гост на срещата беше народният представител д-р Емил Тончев, израснал в Долно Драглище и посрещнат с бурни аплодисменти. На 16 октомври срещата с жителите на Долно Драглище се превърна в диалог за постигнатото и предстоящото в селото.

Лиляна Боянова е кметът, който ръководи селото повече от 20 години. Тя е единствената кандидатура за кмет на село Долно Драглище, издигната от ПП ГЕРБ. 

През изминалия мандат се изгради нова, отоплителна инсталация на детската градина, направи се много за доизграждането на новия храм в селото, селото е чисто, благоустроено, асфалтираха се улици.

Но като жив организъм селото и жителите на Долно Драглище имат нови цели и планове, които са разчертани в общата програма за управление на община Разлог за следващите четири години, а именно благоустрояване, озеленяване, чистота, подкрепа за доизграждане на новия храм „Св. Св. Йоаким и Анна“ в селото, разработване на цялостен проект за енергийна ефективност на сградата на Дома за възрастни хора с увреждания “Свети Панталеймон“, реализиране на проект за изграждане на многофункционална спортна площадка и мн. други.

Кандидат-кметът на с. Долно Драглище Лиляна Боянова подчерта значението на екипа: „Г-н Герчев е не само кметът на община Разлог, той прие строителството на нашия нов храм като патрон и съдейства изключително много като личност. Долно Драглище винаги е било будно село с будни жители. И съм сигурна, че на предстоящите избори на 27 октомври ще излезем заедно да се подкрепим, да спечелим изборите, за да спечели селото", каза Лиляна Боянова.

Народният представител д-р Емил Тончев поздрави своите съселяни, пожела им здраве и сили и подчерта значението на местните избори за всяко населено място.

„Община Разлог, моето село Долно Драглище, имат шанс да продължават да се развиват с бързи темпове – гарант за това са кандидатите на ГЕРБ.“ каза още д-р Тончев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK